Buffet
BUFFET ALA PIA & JENS NR 1
KØD:
Nakkefilet stegt som vildt
Sennepsmarineret lammeculotte
Kylling i ratatouille
DER TIL HØRER EN SALATBAR:
Kold pasta m/ scampi i sur sød sovs
Kold pasta m/ mix grønsager
Appelsin & spinatsalat m/pinjekerne
Kong Hans moussaka m/mozzarella
Langtidsbagte peberfrugter m/ oliven
Råstegtkartofler
Tzatziki
DESSERT:
Hjemmelavet is m/ lys & mørk chokolade
&
honningmarinerede frugter
Pris pr. couvert
198 Kr.
KØD:
Nakkefilet stegt som vildt
Sennepsmarineret lammeculotte
Kylling i ratatouille
DER TIL HØRER EN SALATBAR:
Kold pasta m/ scampi i sur sød sovs
Kold pasta m/ mix grønsager
Appelsin & spinatsalat m/pinjekerne
Kong Hans moussaka m/mozzarella
Langtidsbagte peberfrugter m/ oliven
Råstegtkartofler
Tzatziki
DESSERT:
Hjemmelavet is m/ lys & mørk chokolade
&
honningmarinerede frugter
Pris pr. couvert
198 Kr.
BUFFET ALA PIA & JENS NR 2
KØD:
En stor rødvinsmarineret skinke
Lammelasagne
Kylling i ratatouille
DER TIL HØRE EN SALATBAR:
Kold pasta m/ scampi i sur sød sovs
Kold pasta m/ mix grønsager
Appelsin & spinatsalat m/pinjekerne
Kong Hans moussaka m/mozzarella
Langtidsbagte peberfrugter m/ oliven
Råstegte kartofler
Tzatziki
DESSERT:
Hjemmelavet is m/ lys & mørk chokolade
&
honningmarinerede frugter
Pris pr couvert
198 Kr.
H.C. Andersens buffet
Røget poullardbryst stukket i salat
med konens vagtelæg
Kartoffel i tændstikker
m/ stenbidderogn og urtecreme
Røget lakserose med svampe
Hanekylling i rødvin alá Hans
Drengens svinemørbrad
m/ tomatgrønsags raguot.
Havfruens skaldyrssalat
m/ karry hvidløg og hvidvin i basillikum
Hr. Andersens 3 slags udsøgte desserter
Pris pr. couvert
kr. 268,-
Røget poullardbryst stukket i salat
med konens vagtelæg
Kartoffel i tændstikker
m/ stenbidderogn og urtecreme
Røget lakserose med svampe
Hanekylling i rødvin alá Hans
Drengens svinemørbrad
m/ tomatgrønsags raguot.
Havfruens skaldyrssalat
m/ karry hvidløg og hvidvin i basillikum
Hr. Andersens 3 slags udsøgte desserter
Pris pr. couvert
kr. 268,-