Larsens Gourmet - Sportscafeen

Gå til indhold

Larsens Gourmet

Menuforslag

3 retters menu

Forret:
Basilikumsmarinerede kamuslinger på leje af salat og ristede pinjekerner

Hovedret:
Poulard farseret oksefilet m/ hasselnøddesause, poms rusti og grønsags mousse

Dessert:
Hvide chokoladeæg m/ skovbærsorbet
og frisk frugt


Pris pr. couvert

kr. 218,-



5 retters menu

Forret:
Varm røget laks med
isafkølet grapesky og lakserogn
Svampe farseret rødtungeroulade
med purløgs creme

Mellemret:
Champagnegranite med campari

Hovedret:
Oksemedaljon med madagaskarødvinsovs, baconbagte løg med rosemarin og langtidsbagte peberfrugter m/ cherrytomater

Dessert:
Baby ananas fyldt med vanilieis
tilsat blå birkes og frisk frugt

Pris pr. couvert

kr. 275,-

Galla menu

Forret:
Parmaskinke m/ ristede jomfruhummerhaler
og parmasanostecreme

Hovedret:
Kalvemedaljon m/ sprængt andebryst, peberrodssauce og efterårsgrøntsager
m/ persillevendte aspargeskartofler

Dessert:
Hasselnødepandekager m/ nougatcreme,  frugtpuré  kanelskum og friske frugter


Pris pr. couvert

kr. 255,-

Efterårs menu

Volevant m/ svamperagout
m/ ristede jomfruhummer

Champagne Granite

Vildandebryst m/ hasselnøddesauce
ovnbagt løg og kartoffelgratin

Blommeparfait m/ kanelskum
og frisk frugt

Pris pr. couvert

kr. 228,-
BUFFET ALA PIA & JENS NR 1

KØD:

Nakkefilet stegt som vildt

Sennepsmarineret lammeculotte

Kylling i ratatouille

DER TIL HØRER EN SALATBAR:

Kold pasta m/ scampi i sur sød sovs

Kold pasta m/ mix grønsager

Appelsin & spinatsalat m/pinjekerne

Kong Hans moussaka m/mozzarella

Langtidsbagte peberfrugter m/ oliven

Råstegtkartofler

Tzatziki

DESSERT:

Hjemmelavet is m/ lys & mørk chokolade
&
honningmarinerede frugter  

Pris pr. couvert

198 Kr.

Barnedåbs buffet
Voksen menu:
Rejesalat m/ asparges
Farinsyltede laks m/ krydderurtecreme
Laksetærte m/ spinat
Rødvinsglaceret skinke m/ Tzatziki
Krydderurtefrikadeller
Porre/bacontærte
Tomatsalat
Brieost m/ druer
brød

Børnemenu:
Lav selv burger:
Tomater
Agurker
Løg
Majs
Salat
Ristede løg
3 slags dressinger
eller / og
Hotdogs m/ det hele
Grøntsagssnacks:
Cherrietomater
Mini gulerødder m top
Agurkestænger
2 slags dip
Cocktailpølser m/ bacon
Dessert:
Gulerodskage m/ hindbærpurré

Pris pr. couvert

kr. 250,00

JULE BUFFET A`LA PIA & JENS

Jens`s hjemmelavede stegt sild som er lune

Karrysild m/ rødløg og kapers

Pia`s hjemmelavede hvidløgs sild

Smørstegt fiskefilet m/ æg & rejer
hjemmelavet remoulade & karrymayonnaise

Krabbesalat m/ små søde krebs

Rødvinsglaseret skinke m/ porreflødekartofler

Lun leverpostej m/ champignon og bacon

Hjemmelavet julemedister m/ sennep & surt til

Kamsteg m/ rødkål

2 Slags oste m/kiks

Ris à l àmande m/ kirsebærsauce
æbleskiver dyppet i chokolade

Til menuen følger brød, smør & fedt

VELBEKOMME


Pris Pr. couvert 200 Kr.
    Bryllups Buffet

    Kammuslinger og scampi m/ parmasanhorn

    Orangemarineret laks m/ urtechili creme

    Voulevant m/ hønseraguot
    og smørsorteret mandelsplitter

    Grønne asparges vinnagré

    Kalve coulotte m/ tomatiseret basilikum sauce og pommés rüsti med estargroncreme

    Isafkølet champagne suppe m/ friske bær og marcipanbagte nødehorn dryppet i chokolade

    Vi har selvfølgelig hjemmelavet brød
    ala larsens opfindsomhed

    Pris pr. couvert

    kr. 240,-


    Bryllupsmenu

    Grønne asparges rejesky drysset m/ friske fjordrejer

    Svampefraseret rødtunge m/ purløgscreme på rå spinat

    Helstegt højreb m/ rødvinssauce
    og hjemmerørt bearnaise samt griltomat og samsøkartofler vendt i persille og forårets grøntsager

    Skovbærfromaice m/ frugtskum
    og orangehonningssauce

    Ring og bestil i god tid
    Telefon: 53 14 53 72

    Pris pr. couvert
    kr. 270,-

    Bryllups Buffet Ala H.C. Andersen

    Hvide og grønne asparges m/ friske fjordrejer

    Stenbidderrogn på råstegt kartoffel
    og dild creme

    Lakserose m/ advocado og rødløg

    Oksefillet m/ løg marmelade og madéira sauce

    Kalkunbryst bagt med bacon i egen sovs

    Laks i mild karrychili sauce

    Isparfait m/ brud af mørkchokolade tilsmagt med amerreto og jordbær i honningmarinade

    Vi har selvfølgelig hjemmelavet brød
    ala larsens opfindsomhed

    Pris pr. couvert

    kr. 290,-

    Græsk buffet

    Græsk salat
    Tzatziki
    Dolvares (Vinbladeruller)
    Kødboller i tomatsause m/ oregano
    Moussaka
    Grillet sværdfisk
    m/ langtidsbagte cherrytomater

    Lam i ovn m/ hvidvin
    eller
    Kylling m/ rosmarin og bacon


    Chocoladekage m/ frugtpuré
    og frisk frugt


    Pris pr. couvert

    kr. 188,-

    Italiensk grill

    Kød
    Andelår i orangechilimarinade
    Lammekotelet m/ oregano
    Svinekæbe m/ parmaskinke
    Sværdfisk
    Gratinerede kæmpe muslinger
    ------
    Buffeten
    Langtidsbagte peberfrugter m/ cherrytomater
    Champigon m/ basilikum vinagra
    Ovnbagt tomat og couget m/ oliven olie
    Ærtepure m/ trøffelolie
    Stegte kartofler m/ fetaost og basilikum
    Rød og grøn pestodresing
    Hjemmebagt 2 slags brød
    m/ oregano og soltørret tomater
    Kæmpe scampi ved tillægs pris
    ------
    Pris pr. couvert

    Kr. 160,-

    Italiensk buffet

    Grillet sværdfisk m/ citron
    Kæmpe rejer ristet med karry og hvidløg
    Langtidsbagte peberfrugter
    m/ cherrytomater og basilikum
    Bagte løg m/ bacon og rosemarin

    Lammekølle i ovn m/ boguone
    Oksefilet m/ ratitui
    Ristet kartoffel m/ parmasanost

    2 slags salater
    2 slags oste
    2 slags brød

    Chokoladekage m tiramisucreme og frugter.


    Pris pr. couvert

    kr. 218,-

    Italiensk Landbuffet

    Langtidsbagte peberfrugter
    med grillet sværdfisk
    Kalvefilet rullet med parmaskinke i barolovin
    Kylling m/ basilikum
    Tomatsalat med parmasanost
    Tærte m/ soltørret tomater og løg
    Tærte m/ spinat og laks
    Faringlaceret skinke m/ fldøekartofler
    Italiensk Landgås i fad m/ rosemarinsovs       

    og råstegte kartofler

    2 slags italienske oste

    Pandekager med tiramisuis


    Til menuen følger:
    brød og smør.
    Pris pr. couvert

    kr. 208,-

    Fransk buffet

    Indbagt Smørfisk m/ esdragoncreme
    Kæmperejer m/ karrypesto
    Røget kalkunbryst m/ rå spinat


    Helstegt Oksehøjreb
    m/ nye kartofler vendt i urter
    Sennepsmarineret Lammekølle
    Tomat salat m/ fetaost og løg


    2 slags oste
    Kage m/ hjemmelavet vaniljeis og jorbær


    Til menuen følger:
    brød og smør.
    Pris pr. couvert

    kr. 218,-


    Middelhavsbuffet

    Farinsyltet laks med grov sennepssauce

    Ovnbagt multe med rød pesto

    Grillet skaldyrs-fiskespyd med persille - hvidløgssmør

    Blåmusling i hvidløgs – porrecreme

    Parmaskinke rullet om tomat-marmelade

    Cou voaunt med hanekylling i rødvin

    Lammekølle med timians-orange sky
    og råstegte kartofler m/ feta


    3 slags oste fra Spanien/Italien/Frankrig

    Hjemmelavet isparfait med brud af mørke valnødder og mørk chokolade
    tilsmagt med kahlua

    Pris pr. couvert

    kr. 225,-

    Jens Herlev Larsen
    Pia Grothe
    Tilbage til indhold