Larsens Gourmet
Menuforslag
3 retters menu
Forret:
Basilikumsmarinerede kamuslinger på leje af salat og ristede pinjekerner
Hovedret:
Poulard farseret oksefilet m/ hasselnøddesause, poms rusti og grønsags mousse
Dessert:
Hvide chokoladeæg m/ skovbærsorbet
og frisk frugt
Pris pr. couvert
kr. 218,-
Forret:
Basilikumsmarinerede kamuslinger på leje af salat og ristede pinjekerner
Hovedret:
Poulard farseret oksefilet m/ hasselnøddesause, poms rusti og grønsags mousse
Dessert:
Hvide chokoladeæg m/ skovbærsorbet
og frisk frugt
Pris pr. couvert
kr. 218,-
5 retters menu
Forret:
Varm røget laks med
isafkølet grapesky og lakserogn
Svampe farseret rødtungeroulade
med purløgs creme
Mellemret:
Champagnegranite med campari
Hovedret:
Oksemedaljon med madagaskarødvinsovs, baconbagte løg med rosemarin og langtidsbagte peberfrugter m/ cherrytomater
Dessert:
Baby ananas fyldt med vanilieis
tilsat blå birkes og frisk frugt
Pris pr. couvert
kr. 275,-
Galla menu
Forret:
Parmaskinke m/ ristede jomfruhummerhaler
og parmasanostecreme
Hovedret:
Kalvemedaljon m/ sprængt andebryst, peberrodssauce og efterårsgrøntsager
m/ persillevendte aspargeskartofler
Dessert:
Hasselnødepandekager m/ nougatcreme, frugtpuré kanelskum og friske frugter
Pris pr. couvert
kr. 255,-
Forret:
Parmaskinke m/ ristede jomfruhummerhaler
og parmasanostecreme
Hovedret:
Kalvemedaljon m/ sprængt andebryst, peberrodssauce og efterårsgrøntsager
m/ persillevendte aspargeskartofler
Dessert:
Hasselnødepandekager m/ nougatcreme, frugtpuré kanelskum og friske frugter
Pris pr. couvert
kr. 255,-
Efterårs menu
Volevant m/ svamperagout
m/ ristede jomfruhummer
Champagne Granite
Vildandebryst m/ hasselnøddesauce
ovnbagt løg og kartoffelgratin
Blommeparfait m/ kanelskum
og frisk frugt
Pris pr. couvert
kr. 228,-
BUFFET ALA PIA & JENS NR 1
KØD:
Nakkefilet stegt som vildt
Sennepsmarineret lammeculotte
Kylling i ratatouille
DER TIL HØRER EN SALATBAR:
Kold pasta m/ scampi i sur sød sovs
Kold pasta m/ mix grønsager
Appelsin & spinatsalat m/pinjekerne
Kong Hans moussaka m/mozzarella
Langtidsbagte peberfrugter m/ oliven
Råstegtkartofler
Tzatziki
DESSERT:
Hjemmelavet is m/ lys & mørk chokolade
&
honningmarinerede frugter
Pris pr. couvert
198 Kr.
Nakkefilet stegt som vildt
Sennepsmarineret lammeculotte
Kylling i ratatouille
DER TIL HØRER EN SALATBAR:
Kold pasta m/ scampi i sur sød sovs
Kold pasta m/ mix grønsager
Appelsin & spinatsalat m/pinjekerne
Kong Hans moussaka m/mozzarella
Langtidsbagte peberfrugter m/ oliven
Råstegtkartofler
Tzatziki
DESSERT:
Hjemmelavet is m/ lys & mørk chokolade
&
honningmarinerede frugter
Pris pr. couvert
198 Kr.
Barnedåbs buffet
Voksen menu:
Rejesalat m/ asparges
Farinsyltede laks m/ krydderurtecreme
Laksetærte m/ spinat
Rødvinsglaceret skinke m/ Tzatziki
Krydderurtefrikadeller
Porre/bacontærte
Tomatsalat
Brieost m/ druer
brød
Børnemenu:
Lav selv burger:
Tomater
Agurker
Løg
Majs
Salat
Ristede løg
3 slags dressinger
eller / og
Hotdogs m/ det hele
Grøntsagssnacks:
Cherrietomater
Mini gulerødder m top
Agurkestænger
2 slags dip
Cocktailpølser m/ bacon
Dessert:
Gulerodskage m/ hindbærpurré
Pris pr. couvert
kr. 250,00
JULE BUFFET A`LA PIA & JENS
Jens`s hjemmelavede stegt sild som er lune
Karrysild m/ rødløg og kapers
Pia`s hjemmelavede hvidløgs sild
Smørstegt fiskefilet m/ æg & rejer
hjemmelavet remoulade & karrymayonnaise
Krabbesalat m/ små søde krebs
Rødvinsglaseret skinke m/ porreflødekartofler
Lun leverpostej m/ champignon og bacon
Hjemmelavet julemedister m/ sennep & surt til
Kamsteg m/ rødkål
2 Slags oste m/kiks
Ris à l àmande m/ kirsebærsauce
æbleskiver dyppet i chokolade
Til menuen følger brød, smør & fedt
VELBEKOMME
Pris Pr. couvert 200 Kr.
Karrysild m/ rødløg og kapers
Pia`s hjemmelavede hvidløgs sild
Smørstegt fiskefilet m/ æg & rejer
hjemmelavet remoulade & karrymayonnaise
Krabbesalat m/ små søde krebs
Rødvinsglaseret skinke m/ porreflødekartofler
Lun leverpostej m/ champignon og bacon
Hjemmelavet julemedister m/ sennep & surt til
Kamsteg m/ rødkål
2 Slags oste m/kiks
Ris à l àmande m/ kirsebærsauce
æbleskiver dyppet i chokolade
Til menuen følger brød, smør & fedt
VELBEKOMME
Pris Pr. couvert 200 Kr.
Bryllups Buffet
Kammuslinger og scampi m/ parmasanhorn
Orangemarineret laks m/ urtechili creme
Voulevant m/ hønseraguot
og smørsorteret mandelsplitter
Grønne asparges vinnagré
Kalve coulotte m/ tomatiseret basilikum sauce og pommés rüsti med estargroncreme
Isafkølet champagne suppe m/ friske bær og marcipanbagte nødehorn dryppet i chokolade
Vi har selvfølgelig hjemmelavet brød
ala larsens opfindsomhed
Pris pr. couvert
kr. 240,-
Bryllupsmenu
Grønne asparges rejesky drysset m/ friske fjordrejer
Svampefraseret rødtunge m/ purløgscreme på rå spinat
Helstegt højreb m/ rødvinssauce
og hjemmerørt bearnaise samt griltomat og samsøkartofler vendt i persille og forårets grøntsager
Skovbærfromaice m/ frugtskum
og orangehonningssauce
Ring og bestil i god tid
Telefon: 53 14 53 72
Pris pr. couvert
kr. 270,-
Grønne asparges rejesky drysset m/ friske fjordrejer
Svampefraseret rødtunge m/ purløgscreme på rå spinat
Helstegt højreb m/ rødvinssauce
og hjemmerørt bearnaise samt griltomat og samsøkartofler vendt i persille og forårets grøntsager
Skovbærfromaice m/ frugtskum
og orangehonningssauce
Ring og bestil i god tid
Telefon: 53 14 53 72
Pris pr. couvert
kr. 270,-
Bryllups Buffet Ala H.C. Andersen
Hvide og grønne asparges m/ friske fjordrejer
Stenbidderrogn på råstegt kartoffel
og dild creme
Lakserose m/ advocado og rødløg
Oksefillet m/ løg marmelade og madéira sauce
Kalkunbryst bagt med bacon i egen sovs
Laks i mild karrychili sauce
Isparfait m/ brud af mørkchokolade tilsmagt med amerreto og jordbær i honningmarinade
Vi har selvfølgelig hjemmelavet brød
ala larsens opfindsomhed
Pris pr. couvert
kr. 290,-
Hvide og grønne asparges m/ friske fjordrejer
Stenbidderrogn på råstegt kartoffel
og dild creme
Lakserose m/ advocado og rødløg
Oksefillet m/ løg marmelade og madéira sauce
Kalkunbryst bagt med bacon i egen sovs
Laks i mild karrychili sauce
Isparfait m/ brud af mørkchokolade tilsmagt med amerreto og jordbær i honningmarinade
Vi har selvfølgelig hjemmelavet brød
ala larsens opfindsomhed
Pris pr. couvert
kr. 290,-
Græsk buffet
Græsk salat
Tzatziki
Dolvares (Vinbladeruller)
Kødboller i tomatsause m/ oregano
Moussaka
Grillet sværdfisk
m/ langtidsbagte cherrytomater
Lam i ovn m/ hvidvin
eller
Kylling m/ rosmarin og bacon
Chocoladekage m/ frugtpuré
og frisk frugt
Pris pr. couvert
kr. 188,-
Italiensk grill
Kød
Andelår i orangechilimarinade
Lammekotelet m/ oregano
Svinekæbe m/ parmaskinke
Sværdfisk
Gratinerede kæmpe muslinger
------
Buffeten
Langtidsbagte peberfrugter m/ cherrytomater
Champigon m/ basilikum vinagra
Ovnbagt tomat og couget m/ oliven olie
Ærtepure m/ trøffelolie
Stegte kartofler m/ fetaost og basilikum
Rød og grøn pestodresing
Hjemmebagt 2 slags brød
m/ oregano og soltørret tomater
Kæmpe scampi ved tillægs pris
------
Pris pr. couvert
Kr. 160,-
Italiensk buffet
Grillet sværdfisk m/ citron
Kæmpe rejer ristet med karry og hvidløg
Langtidsbagte peberfrugter
m/ cherrytomater og basilikum
Bagte løg m/ bacon og rosemarin
Lammekølle i ovn m/ boguone
Oksefilet m/ ratitui
Ristet kartoffel m/ parmasanost
2 slags salater
2 slags oste
2 slags brød
Chokoladekage m tiramisucreme og frugter.
Pris pr. couvert
kr. 218,-
Kæmpe rejer ristet med karry og hvidløg
Langtidsbagte peberfrugter
m/ cherrytomater og basilikum
Bagte løg m/ bacon og rosemarin
Lammekølle i ovn m/ boguone
Oksefilet m/ ratitui
Ristet kartoffel m/ parmasanost
2 slags salater
2 slags oste
2 slags brød
Chokoladekage m tiramisucreme og frugter.
Pris pr. couvert
kr. 218,-
Italiensk Landbuffet
Langtidsbagte peberfrugter
med grillet sværdfisk
Kalvefilet rullet med parmaskinke i barolovin
Kylling m/ basilikum
Tomatsalat med parmasanost
Tærte m/ soltørret tomater og løg
Tærte m/ spinat og laks
Faringlaceret skinke m/ fldøekartofler
Italiensk Landgås i fad m/ rosemarinsovs
og råstegte kartofler
2 slags italienske oste
Pandekager med tiramisuis
Til menuen følger:
brød og smør.
Pris pr. couvert
kr. 208,-
Langtidsbagte peberfrugter
med grillet sværdfisk
Kalvefilet rullet med parmaskinke i barolovin
Kylling m/ basilikum
Tomatsalat med parmasanost
Tærte m/ soltørret tomater og løg
Tærte m/ spinat og laks
Faringlaceret skinke m/ fldøekartofler
Italiensk Landgås i fad m/ rosemarinsovs
og råstegte kartofler
2 slags italienske oste
Pandekager med tiramisuis
Til menuen følger:
brød og smør.
Pris pr. couvert
kr. 208,-
Fransk buffet
Indbagt Smørfisk m/ esdragoncreme
Kæmperejer m/ karrypesto
Røget kalkunbryst m/ rå spinat
Helstegt Oksehøjreb
m/ nye kartofler vendt i urter
Sennepsmarineret Lammekølle
Tomat salat m/ fetaost og løg
2 slags oste
Kage m/ hjemmelavet vaniljeis og jorbær
Til menuen følger:
brød og smør.
Pris pr. couvert
kr. 218,-
Indbagt Smørfisk m/ esdragoncreme
Kæmperejer m/ karrypesto
Røget kalkunbryst m/ rå spinat
Helstegt Oksehøjreb
m/ nye kartofler vendt i urter
Sennepsmarineret Lammekølle
Tomat salat m/ fetaost og løg
2 slags oste
Kage m/ hjemmelavet vaniljeis og jorbær
Til menuen følger:
brød og smør.
Pris pr. couvert
kr. 218,-
Middelhavsbuffet
Farinsyltet laks med grov sennepssauce
Ovnbagt multe med rød pesto
Grillet skaldyrs-fiskespyd med persille - hvidløgssmør
Blåmusling i hvidløgs – porrecreme
Parmaskinke rullet om tomat-marmelade
Cou voaunt med hanekylling i rødvin
Lammekølle med timians-orange sky
og råstegte kartofler m/ feta
3 slags oste fra Spanien/Italien/Frankrig
Hjemmelavet isparfait med brud af mørke valnødder og mørk chokolade
tilsmagt med kahlua
Pris pr. couvert
kr. 225,-
Ovnbagt multe med rød pesto
Grillet skaldyrs-
Blåmusling i hvidløgs – porrecreme
Parmaskinke rullet om tomat-
Cou voaunt med hanekylling i rødvin
Lammekølle med timians-
og råstegte kartofler m/ feta
3 slags oste fra Spanien/Italien/Frankrig
Hjemmelavet isparfait med brud af mørke valnødder og mørk chokolade
tilsmagt med kahlua
Pris pr. couvert
kr. 225,-